Image Alt

Slaščičarna Julija

V slaščičarni, kavarni, čokoladnici in pekarni Julija se vse vrti okoli sladkih pregreh; dnevno sveže sadne in čokoladne tortice, torte z oreščki, osvežilne sadne pite, zavitki, krem rezine, presne tortice brez sladkorja in moke, čokolada in čokoladni izdelki.

Vsakodnevno vas postrežemo s še toplim pekovskim pecivom in slastnim kruhom iz naše domače pekarne. Z izbrano tradicionalno recepturo ter z veliko mero ljubezni in znanja pripravljamo izdelke polnega okusa in sladke sredice.

V poletni sezoni pripravljamo tudi sladoled za najzahtevnejše okuse. Posebnost so naši 100% naravni sladoledi, ki so brez umetnih barvil in arom, glutena in laktoze.

Kontakt Trebnje: 05 99 44 924 | Kontakt Sevnica: 07 81 61 051

Torte in sladice

Domače torte in sladice

Pri pripravi tort in sladic uporabljamo le najkakovostnejše, naravne in sveže sestavine. Že en sam grižljaj je pravo razvajanje za vaše čute. Cenimo okus in kakovostne sestavine, zato vse dodatke oblikujemo sami. Pravi hit med slaščicami pa je vsem dobro poznana torta Melanija – z nadevom iz oreščkov, mandeljnov ter orehov, prekrita z moussom iz belgijske bele čokolade in dodanimi ročno izdelanimi zlatimi okraski. Pripravljamo pa tudi unikatne torte izdelane po vašem trenutnem navdihu. Izbirate lahko med številnimi okusi in jih med sabo kombinirate. Za popoln izgled torte je možna smetanova, žametna čokoladna ali sijoča preobleka, na voljo pa je tudi sladkorna masa v izbrani barvni kombinaciji in ročna poslikava tort.

Čokoladnica

Domača čokolada

Najboljšo čokolado daleč naokoli lahko okusite pri nas. Uporabljamo kakovostno belgijsko čokolado pridobljeno s sušenjem, praženjem, mletjem in stiskanjem kakavovih zrn, mešanjem kakavovega masla, mase, sladkorja in mleka ter končnim temperiranjem čokolade. S kandiranim ali suhim sadjem, praženimi oreščki, bombončki ali suhimi vrtnicami pa okus čokolade dodatno obogatimo. Razveselite svoje najdražje s prikupnim čokoladnim užitkom iz naših vitrin.

Domači piškoti

Tradicionalna receptura

Okusne piškote, ki so izdelani ročno po receptu naših babic, sestavljajo le lokalne sestavine in tako našim izdelkom dodamo še večji pridih domačnosti.
Pekarna Julija

Kruh in pekovski izdelki

Vsakodnevno sveže pekovsko pecivo in slasten kruh iz naše domače pekarne. Z izbrano tradicionalno recepturo ter z veliko mero ljubezni in znanja pripravljamo izdelke polnega okusa in sladke sredice.