Image Alt
  /  Hotel   /  Kam na sladko presenečenje? Vabi vas slaščičarna Julija

Kam na sladko presenečenje? Vabi vas slaščičarna Julija

Bi snedli košček domače kremne rezine, opevane torte Melanije ali delček mamljive, dišeče čokolade? Vse skupaj pa nato nadgradili s požirkom sveže pripravljene dišeče kavice?

Potem vas vabimo, da se oglasite v naš sladki kotiček, kjer vas bo naša slaščičarna Julija razvajala s svojimi sladkimi dobrotami, kavicami in toplim pekovskim pecivom iz domače pekarne. Izdelki, pripravljeni z izbrano in tradicionalno recepturo, odličnega polnega okusa ter sladke sredice, vas bodo naravnost navdušili.

Kaj vse ponuja slaščičarna Julija?

V ponudbi slaščičarne boste našli izdelke, pripravljene s srcem in ljubeznijo. Slaščičarna Julija ima na voljo vsakodnevno sveže pripravljene izdelke, s hrustljavo skorjico in mamljivim vonjem, ki vas bodo prevzeli.

Izbirate lahko med:

  • domačimi tortami in sladicami, ki jih pripravljamo sami. Najbolj slastna in opevana torta Melanija pa vas bo navdušila! Z nadevom iz oreščkov, mandeljnov ter orehov, ki so prekriti z moussom iz bele čokolade ter dodanimi in ročno izdelanimi zlatimi okraski, je že na izgled prava poslastica. Melanijo je mogoče izbirati s smetanovo, žametno čokoladno ali sijočo preobleko.
  • Domačo čokolado
    ena izmed naših specialitet je prav tako domača čokolada. Pripravljamo oz. uporabljamo kakovostno belgijsko čokolado, ki je pridobljena s sušenjem, mletjem, praženjem, stiskanjem kakavovih zrn, mešanjem kakavovega masla, sladkorja, mase in mleka ter na koncu temperiranjem čokolade. Da je čokolada še boljša, jo obogatimo s suhim, kandiranim sadjem, praženimi oreščki, suhimi vrtnicami ali bombončki. S čokolado boste zmeraj razveselili svoje najdražje- zato poskusite našo domačo čokolado in samo uživajte.
  • Domačimi piškoti
    Če ste ljubitelj piškotov, vam bodo naši ročno izdelani piškoti, po recepturi babic zagotovo zelo všeč. Piškotki so izdelani le iz lokalnih sestavin in se kar stopijo v ustih. Priporočamo, da jih poskusite skupaj s čajem ali okusno kavo.
  • Kruhom in pekovskimi izdelki
    Slaščičarna Julija vam vsak dan ponuja svež slasten kruh ter pekovsko pecivo iz domače pekarne. S tradicionalno recepturo ter ogromno mero ljubezni ter znanja, izpod naših rok nastajajo izdelki polnega okusa in sladke sredice, ki so prava harmonija za vaše brbončice.

Vabljeni torej v prostore, kjer vas bo naša slaščičarna Julija toplo obogatila s svežimi sadnimi in čokoladnimi slaščicami, pregrešno domačo čokolado, kremnimi rezinami ter tudi presnimi torticami brez sladkorja in moke.

V poletnih mesecih za vas postrežemo tudi domač sladoled za najzahtevnejše okuse. Posebnosti naših domačih sladoledov so, da so popolnoma naravni, brez umetnih barvil in arom, brez glutena in laktoze.

Tega si lahko privošči prav vsak, in to brez slabe vesti! Toplo vabljeni.