Image Alt
  /  Hotel   /  Hotel Ajdovec – hotel tudi za najzahtevnejše

Hotel Ajdovec – hotel tudi za najzahtevnejše

Dobrodošli v hotel Ajdovec, kjer se prikupno mešata tradicija ter novodobno, družbeno in kulturno življenje občine Sevnica. Naš hotel obratuje že dobrih 73 let, in sicer od leta 1948. Do leta 2016 je hotel držal prvotno obliko in s tem ohranil kulturo ter udobno zatočišče za goste. Nato smo ga popolnoma prenovili in znova otvorili leta 2018, saj želimo, da se hotelu povrne ugled in sloves, kot ga je imel nekoč.

Sedaj lahko v hotelu doživite popolno 73-letno tradicijo v sodobnem izgledu, skupaj z njegovo ekipo ajdovskih kulinaričnih mojstrov, ki vas bodo popeljali v svetu kulinarike, do vrhunca.

Kaj ponujamo v hotelu Ajdovec?

Naš hotel bo navdušil vse, ki se želite umakniti iz vsakodnevnega hitrega ritma življenja in si podariti drobne trenutke sreče in radosti, ki vam prinašajo zadovoljstvo in mir. Ponujamo vam nastanitve v 13 luksuzno opremljenih sobah, ki so na voljo kot:

 • enoposteljne sobe
  ponujajo luksuzno opremo z eno posteljo z udobnim ležiščem, pisalno mizo, kabelsko televizijo in kopalnico, varnostni sef, posteljnino in brisače ter bar. Če želite, vam lahko priskrbimo prav tako specialne anatomske vzglavnike ali vzglavnike za astmatike. Sobo si lahko rezervirate že od 50 €/ noč.
 • Nadstandardne sobe s francoskim ležiščem
  je soba v velikosti 20 m2 in vsebuje udobno francosko ležišče, pisalno mizo, kabelsko televizijo, kopalnico, bar, posteljnino in brisače ter varnostni sef. Sobo lahko rezervirate že od 150 €/ noč.
 • Standardne dvoposteljne sobe
  soba, katera nudi dvoposteljna udobna luksuzna ležišča, z možnostjo anatomskih ali asmatskih vzglavnikov. V sobi so na voljo: bar, kopalnica, varnostni sef, posteljnina in brisače ter kabelska televizija. Takšno sobo lahko rezervirate že od 80 €/ noč.
 • Deluxe sobe za najzahtevnejše goste
  predstavlja luksuzno sobo, ki zraven udobne postelje, nudi prav tako udoben dvosed, ki se lahko prilagodi v dve dodatni ležišči. V sobi lahko bivata 2 odrasla ter 2 otroka, ki sta mlajša od 14 let. Zraven udobne postelje, dobite prav tako bar, varnostni sef, kopalnico, kabelsko televizijo ter posteljnino in brisače. Soba se lahko rezervira že od 170 €/ noč.

Zraven kvalitetno in sodobno opremljenih sob je vštet tudi odličen zajtrk, ki vam ga postreže naše prijazno in ustrežljivo osebje v Slaščičarni Julija, kjer imamo dnevno sveže pečen kruh in ostale pekovske izdelke iz naše pekarne Bruno.

Kako rezervirati svoj termin in želeno sobo?

Za rezervacijo termina nas lahko kontaktirate vsak dan preko telefonske številke 081 603 060, rezervacijo opravite kar preko spletnega obrazca na naši spletni strani ali preko elektronske pošte info@hotel-ajdovec.com. Če bi želeli rezervirati določeno sobo, pa jo lahko rezervirate tudi preko spleta – pod ponudbo same sobe.

V spletni obrazec vpišete svoj elektronski naslov, zapišete datum, kdaj želite priti in kdaj odhajate, koliko bo odraslih in koliko otrok, ter kliknete gumb za rezervacijo oz. povpraševanje. Na svoj elektronski naslov boste dobili potrditveno elektronsko pošto, v kateri bodo vsi potrebni podatki za dokončno rezervacijo.

K nam tudi s turističnimi boni

Z veseljem vam sporočamo, da lahko k nam pridete bivat tudi s turističnimi boni. Za vas smo za to ustvarili kar 5 različnih paketov:

 1. Romantični oddih z gurmanskim razvajanjem, ki vsebuje meni tedna restavracij, namenjen za 2 osebi- cena 150 €;
 2. Gurmanski oddih v mestu prve dame, za 2 osebi s ceno 150 €;
 3. Grajski pobeg z degustacijskim menijem v naši restavraciji Ajda, namenjen za 2 osebi – cena 340 €;
 4. Aktivni družinski vikend: za 2 odrasli osebi in 2 otroka do 14. leta starosti, s ceno 340 €;
 5. Sladek oddih za celotno družino z možnostjo najetja koles: za 4 osebe – 2 odrasla in 2 otroka, cena 340 €;
 6. Noč samo za naju: romantičen oddih za par, 1 nočitev s ceno 170 €.

Pakete lahko rezervirate kar na spletni strani preko spletnega obrazca, po telefonu 081 603 060 ali elektronski pošti: info@hotel-ajdovec.com.

Z veseljem smo vam na voljo za pomoč in nasvete

Še nekaj splošnih informacij:

 • Vse naše cene vključujejo DDV;
 • turistična taksa ni vključena in znaša 1,50 eur/osebo/noč;
 • potrebna je predhodna rezervacija, saj je paket na voljo glede na razpoložljivost hotelskih sob.

Pridružite se nam na lepi lokaciji ob reki Savi in zapišite tudi vi svojo unikatno zgodbo naše lepe občine Sevnica.